Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gest de mare omenie al artistei Sava Negrean Brudaşcu. A donat un teren pentru un important proiect în comuna Buciumi


Îndrăgita artistă a donat, fără a avea vreo pretenţie financiară, un teren pentru a se putea realiza aducţiunea de apă în comuna natală


Sava Negrean Brudaşcu a donat un teren în favoarea comunei Buciumi fără a avea pretenţii financiare.

Aceasta a recurs la acest gest atunci când administraţia locală a căutat un teren unde să amplaseze bazinele de apă pentru aducţiunea din localităţile comune.

Terenul donat de Sava Negrean Brudaşcu este în suprafaţă de 1.700 metri pătraţi, iar aici se va amplasa un bazin de apă.

“În semn de prețuire și respect pentru Comuna Buciumi și semenii ei, a donat în favoarea comunei Buciumi suprafața de 1700 mp teren ,fără vreo pretenție în prezent sau în viitor conform ofertei de donație autentificată de notar sub nr.1484 din 22 iulie 2020. Pe acest teren situat în localitatea Buciumi la locul numit Părău lui Zâmbrai în cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județele Cluj și Sălaj, proiect din care face parte și Comuna Buciumi se va monta un bazin de apă care va deservi locuitorii satului Buciumi și satului Bodia. În calitate de primar al Comunei Buciumi doresc să-i mulțumesc d-nei Sava Negrean Brudașcu pentru gestul caritabil demn de apreciat , să-i dea Dumnezeu multă sănătate să poată să facă în continuare dovada faptului că este un bun român așa cum de altfel spun și versurile cântecului domniei sale NOI SUNTEM ROMÂNI!”, transmite priamrul comunei Buciumi, Ioan Lazăr.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj