Connect with us

Ştiri din Sălaj

Biroul Electoral Zalău a validat OFICIAL candidatura independentă a tânărului Bogdan Ilieş


Candidatura a fost validată astăzi, la ora 11.30 prin Hotărârea numărul 19, semnată şi asumată de toţi membrii Biroului Electoral de Circumscripţie 


Bogdan Ilieş este oficial candidat la Consiliul Local Zalău. Acesta candidează independent, având în spate o echipă mare de tineri care îl susţin.

Candidatura tânărului zălăuan a fost validată oficial de Biroul Electoral de Circumscripţie astăzi, 18 august, la ora 11.30. Toţi membrii Biroului Electoral au semnat decizia de acceptare a candidaturii.

Bogdan Ilieş a depus şi foarte multe semnături de susţinere pentru a putea candida, deşi avea nevoie doar de 285, semn că este susţinut de foarte mulţi zălăuani care vor ca acesta să le reprezinte interesele.

“Am crezut că va fi un hop greu, dar l-am trecut la pas. Mă bucur că am avut foarte multe semnături de susţinere, că tinerii mă sprijină şi primesc multe mesaje pozitive. La alegerile locale din 27 septembrie, numele Bogdan Ilieş se va regăsi pe buletinul de vot”, ne-a spus candidatul independent.

Din programul tânărului în vârstă de 36 de ani amintim: reorganizarea şi regândirea evenimentelor ce au loc de Zilele Zalăului, dar şi de Revelion. Un alt proiect prevede regândirea activităţii Poliţiei Locale Zalău, înlocuirea şefului instituţiei cu un cadru al Ministerului Afacerilor Interne şi trecerea instituţiei în subordinea directă a primarului.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj