Connect with us

Ştiri din Sălaj

Doi polițiști au fost atacați de 50 de persoane înarmate cu bâte


Doi polițiști au fost atacați după ce au tras opt focuri de avertisment pentru a calma cetățenii agresivi, dar efectul a fost opus celui dorit fiind atacați cu pietre


În cursul zilei de sâmbătă 15.08 a fost solicitată intervenţia autorităţilor locale, din comuna Nuşfalău pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între trei persoane.

Evenimentul s-a petrecut pe raza localităţii Nuşfalău. Până la intervenţia poliţiştilor la faţa locului s-au strâns peste 50 de persoane înarmate cu bâte care i-au ameninţat pe cei doi că dacă vor interveni îi vor bate şi le va distruge autospeciala.

Pentru a calma spiritele poliţiştii au fost nevoiţi să tragă opt focuri de avertisment, fapt ce i-a deranjat pe cetăţenii cu drepturi considerându-se ”abuzați”.

Rău-făcătorii s-au mobilizat și au început să arunce cu pietre în autospecială provocând mai multe daune considerabile.

Sindicatul Europol trage un semnal de alarmă Ministrului României: „Așadar, domnule ministru, nu este de ajuns să fim cu legea și cu ochii pe acești rău-făcători , întrucat pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea polițiștilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiți să ne plângem eroii!”

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj