Connect with us

FOTBAL

Cei de la Gloria Marin visează la înfruntările de pe iarbă

În zilele trecute, pe rețelele de socializare, a fost promovat un eveniment fotbalistic în judeţ. E vorba despre un meci amical dintre Barcău Tusa și Gloria Marin, două formații ce mactivează în Liga a V-a Sălaj.

În condiții normale, un astfel de joc nu ar fi făcut vâlvă. Semnele de întrebare au venit însă în momentul în care ne-am dat seama că totul s-ar fi întâmplat în perioadă de pandemie, perioadă în care meciurile de fotbal se pot desfășura doar în unele condiții speciale.

Ne-am “trezit” în momentul în care ne-am dat seama că partida cu pricina ar fi fost una din anul 2019. Dorul de fotbal i-a făcut pe tinerii din cele două localităţi sălăjene să posteze ipostaze de atunci, iar unii chiar au crezut că “sportul rege” revine în prim-plan şi la nivel de amatori.

Din păcate, acest lucru nu se poate, cel puţin deocamdată. La fel ca şi iubitorii fotbalului din judeţ, AJF Sălaj aşteaptă un semn de la Federaţie, dar mai ales de la autorităţile române, pentru ca şi fotbalul mic să se poată urni din loc.

În Liga a IV-a şi în Liga a V-a Sălaj, în anul 2020 s-au disputat doar câte o etapă, în 8 martie. Altfel spus, mişcarea din fotbalul mic din Sălaj se află într-o perioadă lungă de “hibernare”, de mai bine de 5 luni!

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL