Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO. ALDE Sălaj şi-a depus OFICIAL candidatura la Consiliul Judeţean Sălaj


Valeriu Crişan este candidatul cu care ALDE, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu speră să câştige alegerile din judeţ


În jurul orei 14.00, Valeriu Crişan, preşedintele ALDE Sălaj a depus oficial listele pentru candidaţii la Consiliul Judeţean.

Alături de Valeriu Crişan au fost prezenţi şi Traian Opriş, locul doi pe lista de consilieri la judeţ, dar şi Ludovica Breban, candidatul ALDE la Primăria Zalău.

Preşedintele ALDE susţine că echipa sa este una complet nouă, profesionistă, dornică să muncească în folosul cetăţenilor.

“ALDE Sălaj a depus candidaturile pentru preşedintele Consiliului Judeţean şi membri Consiliului Judeţean. După cum o să observaţi şi în lista de candidaţi, ALDE Sălaj participă la aceste alegeri numai cu oameni noi, care nu au mai făcut politică, profesionişti, care sunt şi de faţă lângă mine – Opriş Traian care este locul doi pe listă, un jurist cu vastă experienţă şi colega mea, Ludovica Breban director executiv la CECAR. Este important ce vor sălăjenii. Dacă sălăjenii vor schimbarea, dacă vor profesionişti, dacă vor ca administraţia publică să lucreze în interesul lor, echipa ALDE a ieşit cu profesionişti în cadrul alegerilor locale”, susţine Valeriu Crişan.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj