Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău aduce un jucător de la ACS FC Recea ce aparține de Astra Giurgiu!


Ultima achiziție a formației zălăuane este Mihai Cohan, un fost internațional U 18, care în ultimul campionat a evoluat la ACS FC Recea. Fotbalistul a mai trecut pe la juniorii lui ”U” Cluj și Astra, club de la care a fost împrumutat pe 2 ani la Zalău


Nu mai puțin de 11 achiziții a reușit SCM Zalău în această vară, după ce tot în această pauză competițională, de la echipă au plecat 12 jucători.

După transferurile lui Mihai Onicaş, Mihai Forna, Mihai Petra, Alin Mutu, Cristian Jalbă, Bogdan Miron, Arnold Neuers,  Dănuţ Cozma, Eduard Kurti şi Robert Rus, gruparea zălăuană a reușit să aducă un jucător de la ACS FC Recea, grupare care tocmai a promovat în Liga a II-a.

Fundașul Mihai Cohan este ultima noutate la nivelul lotului de la SCM, jucătorul în vârstă de 19 ani aparținând de Astra Giurgiu, club care l-a împrumutat pentru 2 ani la Zalău.

Mihai Cohan a jucat în Liga a III-a la ACS FC Recea, iar la juniori a mai evoluat pentru Universitatea Cluj, de unde a fost convocat și la Naționala României U 18.

”Aveam nevoie și pe linia de fund de un jucător U 20. Ne-am înțeles cu el și a fost împrumutat pe 2 ani de Astra. Este un jucător cu calități, dar nu a mai jucat de 5 luni și trebuie să se pregătească pentru ca să ajungă la un nivel care să-i permită să facă un joc bun”, a spus Marius Pașca.

În meciul cu ”U” Cluj, Mihai Cohan a jucat în ultimele 15 minute pentru SCM Zalău.

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri, 19 august

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL