Connect with us

FOTBAL

CS Atletic Zalău s-a înscris în Campionatul Naţional de juniori republicani


Gruparea zălăuană va avea două grupe în competiţiile U19 şi U17, care sunt organizate de Federaţia Română de Fotbal


În vara anului 2013 s-a înfiinţat CS Atletic Zalău, care a progresat de la un an la altul. Mai întâi s-a început cu grupele mici, iar din anul 2017 clubul s-a înscris în Campionatul Naţional de juniori republicani. Trei ani la rând a activat Atletic la acest nivel, iar în 2019 juniorii A au reuşit o performanţă importantă, reuşind să se claseze pe primele locuri în serie, participând  la turneul zonal.

În această vară, la echipă au fost unele schimbări, astfel că antrenorii Claudiu Cornaci şi Laurean Flonta s-au mutat la SCM Zalău, acolo unde au ajuns şi câţiva juniori de la Atletic. După toate acestea, unele voci spuneau că clubul se va dezintegra şi nu va mai participa în competiţii. Până la urmă, activitatea la club continuă, iar cel care coordonează pregătirea juniorilor este antrenorul Florin Kordiş. La Atletic a mai rămas şi Andrei Bene, iar în staff urmează să fie adus şi Răzvan Meleg, proaspăt absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

În ce priveşte noul sezon, CS Atletic va continua să aibă reprezentante şi în Campionatul Naţional U19 şi U17. În acest sens, conducerea a depus cererea de înscriere. În ce priveşte echipele din Campionatul Naţional U19 şi U17, FRF a anunţat că s-au înscris 112 echipe, între care şi CS Atletic, care va începe al patrulea sezon la rând la acest nivel.

“Toate zvonurile au fost scoase din partea rivalilor şi a oamenilor care au fost la clubul nostru, au mâncat o pâine, dar nu au dezvoltat nimic şi s-au dus dincolo, unde   este mai uşor din banul public. Ne-am înscris în Campionatul Naţional U 19 şi U 17 şi am început pregătirile de câteva săptămâni, cu respectarea regulilor de distanţare şi igenizare. Muncim şi aşteptăm deciziile Ministerului Tineretului şi Sportului, a Federaţiei, iar în momentul în care nu vor mai fi restricţii, ne vom face şi noi planul de bătaie”, ne-a declarat antrenorul Florin Kordiş.

CS Atletic are grupe la toate categoriile de vârstă, dar în continuare face înscrieri pentru doritori.

Nu ne putem lăuda cu numărul de copii, fiindcă deocamdată este limitat, dar noi punem bazele pe copii să-i dezvoltăm, să-i creştem şi vom da şansa inclusiv copiilor mai mici să joace la republicani. Nu avem un obiectiv, fiindcă noi încercăm să dezvoltăm copiii pentru fotbalul mare. Vom face o arie de selecţie la nivel de judeţ şi vom încerca să căutăm juniori cu potenţial care să le placă fotbalul”, a mai spus Florin Kordiş.

CS Atletic continuă înscrierile la categoriile de vârstă 2003 – 2015. Relaţii suplimentare la numărul de telefon: 0758-107.533 (Florin Kordiş).

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL