Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău transferă un campion tocmai din Cuba!


Achiziţiile de marcă nu se mai opresc la noua echipă  de volei a Zalăului. După ce şi-au asigurat serviciile  sârbilor Ivan Kostić şi Nikola Peković şi a brazilianului Nicolas Bernard dos Santos, sălăjenii au transferat un internaţional cubanez, care în acest an a cucerit titlul în Argentina


Cu un buget mai mic cu o treime decât cel de anul trecut, echipa de volei a Zalăului vrea să readucă strălucirea de odinioară, dar şi soarele în casele iubitorilor de sport din Sălaj.

Conducerea de la SCM Zalău a căutat cele mai bune variante, făcând tot timpul raportul între preţ şi valoare.

Încet-încet, formaţia condusă de Adrian Feher a reuşit să transfere jucători valoroşi. Lista a fost deschisă de sârbul Ivan Kostić, cel care făcuse deja furori în campionatul românesc, în tricoul celor de la Steaua Bucureşti.

Mai apoi, a fost achiziţionat Nikola Peković, un alt sârb cu renume, care anul trecut a fost campion European!

Săptămâna trecută a fost adus şi un brazilian, despre care Adrian Feher spune că va fi cel mai tare centru care a evoluat vreodată în România.

Cubanezul Yohan Armando Leon Napoles, campion în Argentina

Campania de achiziţii a continuat cu o altă lovitură de imagine: cubanezul Yohan Armando Leon Napoles (n. 24 ianuarie 1995, 200cm, 98 kg)!

Valorosul trăgător secund este component al Naţionalei Cubei şi vine din America de Sud, acolo unde în această vară a cucerit titlul în Argentina.

Voleibalistul în vârstă de 25 de ani a mai evoluat în ţara natală la Camagüey Cuba, iar în sezonul 2019 – 2020 a fost campion cu Bolívar Voley Argentina.

Acum, Yohan Leon vine să încânte iubitorii de volei de la poalele Meseşului şi să ducă SCM Zalău pe podiumul Diviziei A1.

“SCM Zalău îşi doreşte să facă performanţă, iar un jucător precum Leon sunt sigur că va pune umărul la succesele pe care fanii voleiului zălăuan le aşteaptă cu nerăbdare. Suntem fericiţi că am reuşit să perfectăm acest transfer, care ne va ajuta să ne atingem obiectivele din acest sezon”,  a menţionat Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 august.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1