Connect with us

FOTBAL

ACS Fotbal Comuna Recea a transferat de la rivala Minaur Baia Mare

Proaspăt promovată în Liga a II-a, după ce a trecut la baraj chiar de Minaur, echipa condusă de Florin Gherasim a bifat primul transfer, fiind vorba despre un fundaş central cu experienţă la nivelul ligii secunde


ACS Fotbal Comuna Recea a promovat în Liga a II-a, după ce s-a impus în dublă manşă în faţa rivalei Minaur Baia Mare. Desigur, trebuie menţionat că echipa condusă de Florin Gherasim a fost pe locul 1 în Seria a V-a din Liga a III-a în marea majoritatea a campionatului.

Odată promovată în eşalonul secund, gruparea maramureşeană se mişcă rapid şi pe piaţa transferurilor pentru a completa actualul lot ca echipa din Recea să facă faţă la nivelul superior.

Conducerea recenilor au aruncat o privire în ograda rivalilor de la Minaur şi au ajuns la o înţelegere cu un fundaş central cu experienţă la nivelul ligii secunde.

Este vorba despre Florin Cordoş, fundaş în vârstă de 26 de ani şi care ultima dată a evoluat la Minaur Baia Mare.

Codoş şi-a făcut junioratul la Ardealul Cluj şi “U” Cluj, formaţii pentru care a evoluat în Campionatul Naţional de Juniori Republicani. La echipa “şepcilor roşii” avea să debuteze şi în Liga a II-a.

Născut la Bistriţa, Cordoş a mai evoluat în carieră la Arieşul Turda, FC Braşov, Luceafărul Oradea, Foresta Suceava şi Minaur Baia Mare. Fundaşul central în vârstă de 26 de ani are 14 prezenţe la nivelul eşalonului secund şi vine să pună umărul pentru ca echipa din Recea să facă o figură frumoasă la primul sezon din istorie la nivelul Ligii a II-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL