Connect with us

Ştiri din Sălaj

Tot mai mulţi tineri se înscriu în PNŢCD Sălaj. Cine este noul preşedinte al organizaţiei de tineret


Are 23 de ani, este de loc din comuna Cizer şi susţine că a intrat în singurul partid care la ora actuală mai promovează doctrina conservatoare cu valori foarte bine stabilite


PNŢCD Sălaj are “priză” la tineret. În partid se înscriu tot mai mulţi tineri, aceasta fiind şi viziunea organizaţiei din Sălaj care vrea să promoveze cât mai multe persoane tinere, dornice de a schimba în bine destinele comunităţii din care fac parte.

Organizaţia de tineret a PNŢCD Sălaj are şi un nou preşedinte – Claudia Diana Criste.

În vârstă de 23 de ani, tânăra originară din comuna Cizer este absolventă a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. A intrat în PNŢCD pentru că, în viziunea acesteia, este singurul partid care promovează doctrina conservatoare şi are valori bine stabilite.

Consideră că în PNŢCD are susţinerea necesară pentru a progresa şi alături de echipa din acest partid poate produce o schimbare în bine a comunităţii din care face parte.

“Am ales să intru în PNŢCD deoarece doresc să mă implic în a face o schimbare în bine ACASĂ, la mine în Sălaj. Cu toţii sperăm la o schimbare în mai bine, dar dacă noi nu ne implicăm, cine să o facă în locul nostru? Acum e timpul nostru, al tinerilor, şi mă bucur că din PNŢCD pot fi părtaşă, împreună cu tot mai mulţi tineri, să aducem bunăstare în Sălaj şi să facem împreună schimbarea pe care ne-o dorim”, ne-a declarat Claudia Diana Criste.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj