Connect with us

FOTBAL

“Spuma” Şimleului, alături de Sportul la barajul pentru Liga a III-a


În tribunele Stadionului “Olimpia” au luat parte primarul Septimiu Ţurcaş, oamenii de afaceri Dumitru Ardelean şi Dumitru Blaga, dar şi fostul maseur al Naţionalei, Victor Hexan


La 10 ani distanţă, fotbalul şimleuan e revenit în ligile superioare. Chiar dacă a pierdut jocul cu Progresul Şomcuta Mare, gruparea de sub Măgură s-a aflat în primele şapte echipe clasate pe locurile doi, iar potrivit deciziei FRF, formaţia condusă de Ioan Gurzău face pasul în eşalonul superior.

Jocul de duminică cu Progresul Şomcuta Mare a fost cel mai important din ultimii ani, pentru “sportul rege” de sub Măgură, la care a fost prezenţi şi oameni importanţi ai oraşului.

Astfel, în tribunele Stadionului “Olimpia” a luat parte primarul Septimiu Ţurcaş, cel care a trăit intens jocul, alături de Dumitru Ardelean şi Dumitru Blaga, doi oameni prosperi de afaceri, din oraşul de sub Măgură.

Cei doi au fost mereu alături de fotbalul şimleuan şi au investit şi la FC Silvania, pe vremea când echipa evolua chiar în Liga a II-a. La meciul de baraj a fost prezent şi şimleuanul Victor Hexan, fostul maseur al Naţionalei României.

La revenirea echipei de la Satu Mare, primarul a avut o întâlnire cu conducerea echipei, iar Septimiu Ţurcaş a dat asigurări că Sportul Şimleu va beneficia în continuare de susţinere din partea autorităţilor, cu atât mai mult cu cât din noul sezon, Sportul Şimleu va juca în Liga a III-a.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL