Connect with us

FOTBAL

Amicalul verii: “U” Cluj – SCM Zalău

Zălăuanii îşi vor măsura forţele cu divizionara secundă. Duelul cu formaţia clujeană va avea loc sâmbătă, de la ora 10.00, pe Cluj Arena


După ce şi-a făcut testarea de COVID-19, SCM Zalău a putut disputa şi primele jocuri de verificare, iar formaţia antrenată de Marius Paşca intră astfel într-o normalitate în ce priveşte pregătirea. Primul joc a fost vineri, cu Gloria Bistriţa, iar marţi după-amiază, gruparea de sub Meseş a jucat tot în deplasare cu Unirea Dej.

Ambele adversare sunt echipe de Liga a III-a, dar sâmbătă dimineaţă, SCM Zalău va avea ocazia să se testeze şi în compania unui adversar mai valoros, tocmai Universitatea Cluj.

Amicalul dintre “U” Cluj şi SCM Zalău se va disputa sâmbătă, de la ora 10.00, pe Cluj Arena, iar pentru SCM Zalău va fi al treilea joc de verificare din această vară. Echipa antrenată de Adrian Falub stă mult mai bine din punct de vedere al jocurilor de verificare, iar până acum, “U” Cluj a susţinut cinci partide, toate fiind câştigate de clujeni.

Gruparea de pe Someş a trecut cu 8 – 0 de Recolta Dorolţ, cu 3 – 1 de ACS FC Recea, 2 – 1 de Avântul Reghin, 3 – 1 de Metalurgistul Cugir, iar în ultimul joc, clujenii s-au impus cu 4 – 0 în faţa Unirii Dej.

“Ne-am dorit să jucăm un amical cu o echipă dintr-o ligă superioară şi ne bucurăm că ne vom măsura forţele cu Universitatea Cluj. Noi oricum sâmbătă aveam programat antrenament, dar cu atât mai bine că jucăm un meci de pregătire cu un adversar foarte bun şi pe un teren bun”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

Mai puţin de două săptămâni a rămas până la primul meci oficial, startul sezonului fiin prevăzut pentru 25 august, odată cu jocurile din prima fază a Cupei României.

Sursa foto: facebook FC Universitatea Cluj

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL