Connect with us

FOTBAL

VIDEO. Şimleuanii, aşteptaţi de fani la stadion şi după înfrângerea de la Satu Mare

Deşi rezultatul jocului de baraj a fost unul negativ, iubitorii fotbalului de sub Măgură au rămas alături de jucători şi i-au susţinut, astfel că peste 60 de oameni au fost prezenţi duminică seara, la stadion, unde i-au aşeptat pe jucătorii lui George Zima şi au creat o atmosferă de toată frumuseţea


Ţinând cont de restricţiile impuse de autorităţi pe fondul pandemiei de coronavirus şi jocurile de baraj s-au disputat fără spectatori. În tribune au luat loc doar apropiaţi ai echipelor, însă numărul a fost limitat, astfel că fanii Şimleului au rămas acasă să urmărească jocul pe reţelele de socializare.

Rezultatul a fost unul dezamăgitor pentru toată lumea, mai ales pentru jucători care au fost cu lacrimi în ochi.

Mulţi dintre ei au plâns chiar şi pe drumul de întoarcere de la Satu Mare, însă au avut parte de o surpriză la Şimleu Silvaniei, fiind aşteptaţi de fani la stadion.

Au fost prezenţi peste 60 de oameni care i-au aplaudat pe jucători şi au cântat, astfel că atmosfera a fost una frumoasă, deşi rezultatul de la meci a fost dezamăgitor.

Fanii şi-au arătat susţinerea faţă de echipă, iar antrenorul George Zima a rămas surprins de gestul făcut de suporteri.

“Am fost aşteptaţi la stadion de 60-70 de oameni, care i-au încurajat pe băieţi şi ne-au susţinut. Au cântat şi au spus că sunt alături de noi. Eu am rămas susprins, ca după o astfel de înfrângere oamenii să ne aştepte la stadion. Contează foarte mult ceea ce au făcut aceşti oameni, mai ales că băieţii erau cu moralul la pământ şi au plâns tot drumul”, a spus antrenorul George Zima.

Tehnicianul a încercat să îi îmbărbăteze pe jucători imediat după fluierul final, când toţi erau în lacrimi şi a mers la fiecare jucător să-i încurajeze.

“Spre bucuria noastră, o galerie numeroasă i-a aşteptat pe băieţi. Copiii au început să plângă după ce au văzut această susţinere din partea iubitorilor fotbalului şimleuan”, a spus şi preşedintele Ioan Gurzău.

Toate aceste lacrimi de supărare s-au transformat în această dimineaţă în lacrimi de bucurie după ce FRF a anunţat lista echipelor de pe locul 2 din minigrupe de la baraj care vor evolua din sezonul viitor în Liga a III-a, Sportul Şimleu fiind una dintre acele echipe.

Astfel, fotbalul din Liga a III-a se va vedea din nou pe Stadionul “Măgura”, după o pauză de câţiva ani buni.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL