Connect with us

FOTBAL

Mihai Petra, gol la debutul pentru SCM Zalău

În primul amical, SCM Zalău a câştigat cu 3 – 0 la Gloria Bistriţa, iar pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi un fotbalist transferat în această vară. “Sunt fericit că am marcat. Obiectivul nostru este să jucăm cât mai bine de la meci la meci”, a spus Petra


După exact cinci luni, SCM Zalău a intart din nou pe teren pentru un meci. Vineri după-amiază, gruparea zălăuană a întâlnit-o pe Gloria Bistriţa, în primul joc amical al verii, în faţa căreia a câştigat cu un categoric 3 – 0.

Florin Istrate şi Sebastian Culda au marcat primele două goluri, iar tabela a fost închisă încă din prima repriză, de Mihai Petra, cel care şi-a făcut un debut cu gol la formaţia zălăuană.

“După o aşa lungă preioadă de pauză sunt fericit că am revenit pe teren şi am marcat. A fost foarte grea această perioadă, dar este bine că am trecut peste şi am putut să jucăm un meci amical. Obiectivul este să jucăm cât mai bine de la meci la meci . Şi în campionat vom aborda fiecare joc ca să obţinem cele 3 puncte, iar la final să fim cât mai sus”, ne-a declarat Mihai Petra.

Mihai Petra a fost titular şi în meciul amical de marţi cu Unirea Dej, dar s-a accidentat spre finalul primei reprize şi a fost înlocuit cu Arnold Neuers.

Mihai Petra a evoluat în carieră la echipe cu nume precum ASA Tg. Mureş, FC Braşov şi UTA Arad, fiind chiar căpitan la gruparea arădeană. Fotbalistul s-a născut la Orşova, la 12 ianuarie 1994 şi evoluează ca şi mijlocaş central.

În sezonul precedent, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a îmbrăcat tricoul formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ, o echipă fruntaşă din Seria I a Ligii a III-a, care în campionatul trecut a fost pe locul 3.


Gloria Bistrița – SCM Zalău 0 – 3 (0 – 3)!

Au marcat: Florin Istrate (29), Sebastian Culda (32) și Mihai Petra (34)

SCM Zalău: Andrei Pop – Florin Pop, Kis Lorant, Alin Mutu, Cristian Jalbă, Sebastian Culda, Mihai Onicaș, Raul Stanciu, Mihai Forna, Florin Istrate și Mihai Petra. Au mai intrat: Bogdan Miron, Tudor Mare – Ardelean Iustin, Gabriel Caba, Denis Cubaș, Dănuț Cozma, Alexandru Jula, Arnold Neuers, Sebastian Duma și Eduard Kurti. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Alexandru Pop (secund)


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL