Connect with us

FOTBAL

Reacţia preşedintele de la Sportul Şimleu la aflarea veştii că echipa va evolua în Liga a III-a: “Mă bucur nespus”

Ioan Gurzău s-a arătat extrem de încântat de faptul că sub Măgură se va juca din nou fotbalul din Liga a III-a


Deşi dezamăgirea a fost mare după înfrângerea cu Progresul Şomcuta Mare, Sportul Şimleu a păstrat şanse mari să fie la startul următorului campionat, în Liga a III-a.

Fiind clasată pe locul 2 în grupă, Sportul Şimleu a anunţtat Federaţia Română de Fotbal că este dispusă să joace în eşalonul superior, mai ales că în urma criteriului fair-play avea şanse mari să fie în primele şapte echipe de pe locul 2.

Spre bucuria sălăjenilor, miercuri dimineaţa, FRF a dat publicităţii lista completă a echipelor care vor evolua în sezonul viitor în Liga a III-a, iar Sportul Şimleu se afla pe acea listă.

“Noi vom depune cererea de înscriere în Liga a III-a, aşa cum spune regulamentul, în perioada 13-14 august. FRF a stabilit că prima echipă promovează, iar echipele de pe locurile 2 depun cerere de participare. În funcţie de câte echipe îşi depun cererea, conform clasamentului, vor fi acceptate în Liga a III-a, maxim şapte echipe. Eu cred că suntem în primele şapte echipe de pe locurile 2 din grupă, mai ales că am primit doar trei cartonaşe galbene. Am avut o discuţie şi cu autorităţile şi mergem înainte. Nu abandonăm nimic, fiindcă noi eram pregătiţi pentru orice şi sperăm în continuare la Liga a III-a. Vom depune şi acea garanţie de 20.000 de lei”, spunea preşdintele Ioan Gurzău, înainte de aflarea veştii că echipa sa va evolua în eşalonul superior.

Astfel, la Sportul Şimleu s-a trecut de la agonie la extaz. După ani şi ani de pauză, oraşul de sub Măgură va avea din nou o reprezentantă la nivelul superior.

“Mă bucur nespus. Pentru efortul depus, aceşti jucători merită această promovare. Sper să nu ne facem de ruşine acolo unde ne este locul”, ne-a spus Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL