Connect with us

DIVIZIA A1

Cristian Bartha ajunge la SCMU Craiova

Deşi în această vară a fost foarte aproape să ajungă la Dinamo Bucureşti, fostul coordonator de la CS Volei Municipal Zalău va reveni în Bănie


Era sezonul 2015 – 2016 când SCMU Craiova se încununa campioana României la volei masculin. Era un sezon de vis pentru oltenii care sperau să repete isprava şi în sezoanele viitoare.

N-a fost să fie, iar în sezonul precedent, gruparea din Bănie a încheiat pe locul 2. A fost o clasare mulţumitoare pentru olteni, însă aceştia îşi doresc mai mult, vor să devină din nou campioni ai României.

În acest sens, SCMU Craiova lucrează intens şi la transferuri şi a reuşit să readucă în Bănie un jucător important care a făcut parte din lotul Craiovei ce câştiga titlul în sezonul 2015 – 2016.

Este vorba despre Cristian Bartha, fostul coordonator de la CS Volei Municipal Zalău. Deşi a fost foarte aproape să ajungă la Dinamo, până la urmă, Bartha va evolua în noul sezon la SCMU Craiova.

Coordonatorul naţionalei României a mai evoluat de-al lungul carierei în ţări precum Franţa, Belgia, Israel şi Iran, iar în România a mai evoluat la Steaua Bucureşti, Arcada Galaţi, SCMU Craiova, Tricolorul Ploieşti şi Volei Municipal Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1