Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXPERIMENT inedit într-o comună din Sălaj


Drumul spre Băile Bizuşa va fi modernizat cu o nouă tehnologie experimentală, folosită în special în Statele Unite ale Americii


Primăria Ileanda anunţă un experiment inedit în comună.

Mâine, 12.08.2020, va sosi în Ileanda  reprezentantul unei firme din Oradea ce execută lucrări experimentale cu o nouă tehnologie de asfaltare.

Reprezentantul companiei va vedea amplasamentul drumului ce duce spre Staţiunea Bizuşa-Băi. Pe acest tronson de drum se va încerca un experiment. Se va face un alt fel de asfaltare, unde se vor folosi enzime Dust-up şi enzime utilizate în special în SUA.

Prin această nouă tehnologie se va mări foarte mult viteza de execuţie, costurile sunt reduse, iar durabiltiatea este aceeaşi.

“Va sosi în Ileanda reprezentantul unei firme din Oradea ce execută lucrări experimentale cu o nouă tehnologie de asfaltare pentru a vedea amplasamentul DN1C– STAȚIUNEA BIZUȘA-BĂI! Pe acest tronson, vom face un experiment.
Se folosesc enzimele Dust-up și Enzime utilizate atât în Occident, cât mai ales în SUA. Avantajele acestei tehnologii: viteza foarte mare de execuţie, costurile reduse, cu aceeași durabilitate în timp!”, transmite primarul comunei, Cornel Dorel Lar.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj