Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău arată potenţial. A câştigat şi al doilea amical cu Unirea Dej!


După ce vineri a învins-o pe Gloria Bistriţa, gruparea zălăuană a câştigat marţi şi cu Unirea Dej, tot în deplasare. Echipa antrenată de Marius Paşca arată forţă în ofensivă şi din nou a marcat trei goluri


Seria jocurilor de verificare pentru SCM Zalău a început abia vinerea trecută, când gruparea de sub Meseş a jucat în deplasare la Gloria Bistriţa, unde a câştigat cu 3 – 0.

La patru zile distanţă, formaţia zălăuană a disputat un nou joc de verificare, tot cu o echipă din Liga a III-a. Unirea Dej a fost adversara Zalăului în al doilea amical al verii, tocmai echipa cu care SCM s-a duelat şi în singurul meci oficial care s-a disputat în acest an, câştigat în luna martie, cu 3 – 0 de dejeni.

De data aceasta, SCM Zalău a arătat altfel, chiar dacă a fost vorba de un joc oficial. Cu transferuri importante făcute în această vară, echipa lui Marius Paşca arată bine, mai ales în ofensivă, reuşind să câştige şi de data aceasta.

Zălăuanii au marcat din nou trei goluri, însă de data aceasta s-au impus cu 3 – 2. Florin Istrate a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la 25 m, direct în vinclu, dar Unirea a egalat rapid, profitând de o greşeală în defensiva adversă, pe fondul lipsei de sincronizare între fundaşi şi portari.

SCM Zalău a revenit rapid în atac şi trecut în avantaj în minutul 24, prin reuşita tânărului Alexandru Jula.

La pauză, antrenorul Marius Paşca a făcut mai multe schimbări, dar SCM Zalău a arătat în continuare bine şi a mai înscris în minutul 70, prin Florin Istrate.

În prelungiri, Unirea Dej a redus din diferenţă, dar soarta învingătoarei nu a mai putut fi schimbată.

“Contează şi aceste victorii la moralul echipei. Băieţii s-au mişcat bine şi sunt mulţumit. Există o stare de oboseală, dar este firesc şi normal, pentru că nu putem să ne facem programul de refacere şi de recuperare având în vedere măsurile impuse din cauza pandemiei. Mai sunt micile inexactităţi, dar le vom remedia până ce începe campionatul”, ne-a declarat Marius Paşca.

Unirea Dej – SCM Zalău 2 – 3 (1 – 2)

Au marcat: Florin Istrate (‘15 şi 70), Alexandru Jula (‘24)

SCM Zalău: Bogdan Miron (‘35 Andrei Pop) (‘70 Tudor Mare) – Cristian Jalbă, Alin Mutu, Kis Lorant, Iustin Ardelean (‘45 Florin Pop), Alexandru Jula (‘45 Sebastian Culda), Mihai Onicaş (‘35 Denis Cubaş), Raul Stanciu, Mihai Forna (45 Sebastian Duma), Florin Istrate şi Mihai Petra (‘38 Arnold Neuers). Antrenori: Marius Paşca (principal) şi Alexandru Pop (secund)

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL