Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău dispută al doilea amical al verii


După ce vineri a jucat în deplasare la Gloria Bistriţa, gruparea antrenată de Marius Paşca va disputa marţi, de la ora 17.00 încă un joc de verificare, tot în deplasare, cu Unirea Dej


Încet, încet, pregătirea la SCM Zalău intră într-o stare de normalitate, iar formaţia antrenată de Marius Paşca poate susţine şi jocuri de verificare, după ce s-a testat pentru coronavirus. Primul meci amical a avut loc după o pauză de cinci luni şi s-a disputat vineri după-amiază, la Bistriţa, unde SCM a întâlnit o colegă de serie, pe Gloria Bistriţa.

Zălăuanii au avut o prestaţie foarte bună şi au câştigat cu 3 – 0, iar acum se pregătesc pentru al doilea joc de verificare. Acesta va avea loc marţi, de la ora 17.00, tot în deplasare la o colegă de serie, Unirea Dej, pe care gruparea de sub Meseş a întâlnit-o şi în singurul meci oficial din acest an. Acel joc a fost la început de martie, iar SCM Zalău a pierdut cu 3 – 0.

Campionatul Ligii a III-a începe în mai puţin de trei săptămâni, iar până atunci, SCM Zalău vrea să dispute cât mai multe jocuri de verificare.

Debutul oficial în noul sezon va fi pe 25 august, când gruparea de sub Meseş va juca în faza I a Cupei României.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL