Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău mai caută întăriri. Campania de transferuri încă nu s-a finalizat


După ce a făcut 10 transferuri în această vară, gruparea de sub Meseș mai vrea unul sau doi jucători. Conducerea tehnică este în căutarea unui fundaş lateral şi a unui atacant


La fel ca şi în iarnă, SCM Zalău a fost activă pe piaţa de transferurilor şi a reuşit nu mai puţin de 10 achiziţii până în momentul de faţă.

Mihai Onicaş, Mihai Forna, Mihai Petra, Alin Mutu, Cristian Jalbă, Bogdan Miron, Arnold Neuers şi sălăjenii Dănuţ Cozma, Eduard Kurti şi Robert Rus sunt noutăţile la nivel de lot, însă campania de achiziţii încă nu s-a finalizat.Chiar dacă până la startul campionatului a mai rămas mai puţin de o lună, SCM Zalău mai caută întăriri şi speră să mai bifeze unul, chiar două transferuri.

“Campania de transferuri nu s-a încheiat şi mai pot apărea noutăţi. Ne mai dorim unul sau doi jucători. Avem nevoide de un atacant, dar şi un fundaş lateral, care să fie născut în anul 2001 sau 2002. Mai analizăm şi nu ne aruncăm doar din dorinţa de a avea cât mai mulţi jucători”, a spus Marius Paşca, antrenorul de la SCM Zalău

Dacă până în momentul de faţă au fost aduşi 10 jucători, lista plecărilor a fost şi mai numeroasă. SCM Zalău s-a despărţit în această vară de Claudiu Băican, Cristian Călin, Tudor Ţăranu, Ervin Kinczel, Andrei Vaştag, Laurenţiu Iorga, Raul Saroşi, Marius Dumitraşcu, Andrei Pavel, Robert Popescu şi Andrei Iuliu Haţiegan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL