Connect with us

FOTBAL

Alexandru Lovasz vede un baraj echilibrat cu Sportul Șimleu. ”Nu există favorită. Oricine poate câștiga”


Experimentatul portar al echipei din Maramureș, care a apărat și în Liga a II-a la Baia Mare consideră că înaintea meciului de duminică, Progresul Șomcuta Mare și Sportul Șimleu au șanse egale


Au mai rămas câteva ore până la cel mai important meci din ultimii ani, atât pentru Sportul Șimleu, cât și pentru Progresul Șomcuta Mare. Duminică, de la ora 17.30, pe Stadionul ”Olimpia” din Satu Mare, cele două echipe se vor lupta pentru un loc în Liga a III-a, șimleuanii având șansa promovării și în cazul unui egal cu goluri.

Gruparea de sub Măgură mizează pe dorința tinerilor jucători de a evolua la un nivel superior și pe pregătirea fizică, în timp ce gruparea din Maramureș își pune speranțele în special în jucătorii cu experiență. În categoria celor cu experiență se află și Alexandru Lovasz, portarul care a apărat și în Liga a II-a, la Baia Mare.

”Este un meci, de fapt o finală pentru un loc în Liga a III-a și mă bucur că am ajuns cu echipa pana în această fază. Consider ca șansele sunt egale 50%-50%. Nu exista o favorită, oricine poate câștiga, ținând cont și de perioada foarte lungă de pauză, fără meciuri de pregătire.Sper să oferim un spectacol fotbalistic de calitate. Suntem încrezători în șansa noastră și vrem să ne atingem obiectivul stabilit de la începutul campionatului, promovarea în Liga 3”, ne-a declarat Alexandru Lovasz.

Alexandru Lovasz a jucat în urmă cu 10 ani la Someșul Ileanda, cu care și-a trecut în cv o promovare în Liga a III-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL