Connect with us

Ştiri din Sălaj

Datele DSP Sălaj se bat cap în cap cu datele autorităţilor locale despre coronavirus


Din datele DSP Sălaj, Grupul de Comunicare Strategică transmite că astăzi în judeţ sunt raportate cinci cazuri de coronavirus, din care două în comuna Ileanda. Interesant este însă faptul că autorităţile din comuna de pe Valea Someșului transmit că datele sunt ernoate, cele două cazuri fiind raportate zilele trecute. Ba, mai mult, după trei zile de la infectare, pentru unul din cazuri încă nu există lista de persoane care trebuie să stea în izolare


Nimeni nu mai înţelege nimic din raportarea cazurilor de coronavirus. În ultimele 24 de ore, autorităţile judeţene susţin că s-au înregistrat cinci cazuri de coronavirus în comuna Ileanda şi în municipiul Zalău.

Culmea este faptul că autorităţile locale, în speţă Primăria comunei Ileanda, are alte date decât cele ale DSP Sălaj, instituţia condusă de Ligia Marincaş.

Nu ştim cui să dăm crezare, însă aflăm ulterior că la Ileanda, unul din cele două cazuri are legătură directă cu Primăria, fiind vorba de tatăl unui angajat din instituţie.

Astfel Grupul de Comunicare Strategică informează astăzi de existenţa a două cazuri în comuna Ileanda, descoperite în ultimele 24 de ore.

Nici poveste de aşa ceva, susţin autorităţile locale. Dacă Prefectura Sălaj transmite că sunt astăzi două cazuri la Ileanda, Primăria comunei ne informează că există cu adevărat două cazuri în comună, doar că unul a fost confirmat pe 2 august şi celălalt pe 5 august!? Nu înţelege nimeni însă cum s-a ajuns ca aceste două cazuri să fie raportate abia astăzi.

Ba, mai mult, pentru cazul descoperit pe 5 august în comuna Ileanda, DSP nu a transmis nici măcar astăzi, 8 august, adică la trei zile distanţă, lista de contacţi direcţi şi de persoane care trebuie să stea în izolare, conform celor relatate de autorităţile locale.

Aşa că nu mai trebuie să ne mirăm de ce mulţi sălăjeni nu mai cred în nimic ce ţine de acest subiect.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj