Connect with us

LIGA I

REMEMBER: 16 echipe în prima ligă de minifotbal încă din primul sezon. Competiţia a fost dominată autoritar de Macrogroup

Sălajul a fost printre primele judeţe din ţară în care s-a organizat un campionat de minifotbal


Chiar dacă la nivel naţional, abia din 2007 a început proiectul Asociaţiei Române de Minifotbal, prin organizarea primului turneu final, dar şi prin demararea a cât mai multor competiţii locale  , în judeţul Sălaj acest sport prindea deja avânt.

Încă din primul sezon, Liga 1 de minifotbal din Sălaj a strâns la start 16 echipe, oferind un campionat interesant, în care fiecare a jucat cu fiecare.

Au fost 30 de runde, iar cea mai exactă echipă a fost Macrogroup – grupare condusă de Fery Vegh care a câştigat primul titlu judeţean după un parcurs de invidiat: 28 de victorii în 30 de jocuri.

Macrogroup a fost urmată în clasament de Meseşul Treznea, iar Ady Com  a fost echipa care a închis podiumul.

Porolissum Ortelec, Rechinii, Grand Gym Jibou, Sportul Sălăjean, Simoda, Salamandra-Elstal, Raiffeisen, Danisan, Imperial Echinox, Cavalerii, Amicii, Pompierii şi Fantasticii au fost echipele care au alcătuit componenţa primei ligi în sezonul 2005 – 2006.

Toate grupările au reuşit să contribuie la un spectacol care a fost tot mai agreat la Baza Sportivă Onix, fapt pentru care interesul pentru acest sport a crescut de la o zi la alta în Zalău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA I