Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, primul joc după 5 luni!


După o pauză îndelungată fără jocuri, gruparea de sub Meseş va susţine în această după-amiază prima partidă de verificare, urmând să întâlnească Gloria Bistriţa, o grupare ce activează tot în Liga a III-a


Aproape 4 luni de zile, SCM Zalău a fost în vacanţă forţată, după ce campionatul Ligii a III-a a fost îngheţat din cauza pandemiei de coronavirus. Gruparea de sub Meseş a revenit la treabă la începutul lunii iulie când a început pregătirile pentru noul sezon, însă din cauza restricţiilor, antrenamentele s-au desfăşurat doar în grupuri de 10 jucători.

Timp de o lună, elevii lui Marius Paşca au făcut mai mult pregătire fizică, au efectuat şi un cantonament pe plan local, însă jocurile amicale au întârziat să apară. Până la urmă, SCM Zalău s-a testat pentru coronavirus, iar cum toate testele au ieşit NEGATIV, zălăuanii pot juca şi partide de verificare, dar numai cu echipe care au efectuat această testare.

Conducerea tehnică a căutat soluţii pentru ca SCM Zalău să îşi poată începe seria jocurilor amicale şi a găsit un adversar disponibil. Este vorba de Gloria Bistriţa, o formaţie tot de Liga III-a, cu care SCM Zalău se va duela în această după-amiază, de la ora 17.00, la Bistriţa. Evident, jocul se va desfăşura fără spectatori, cu respectarea normelor impuse.

“Azi vom disputa primul joc de verificare cu Gloria Bistriţa. Este primul meci, iar jucătorii sunt nerăbdători să poată intra pe teren. S-au săturat de pregătirea fizică şi abia aşteaptă să intre la joc”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Ultimul meci disputat de SCM Zalău a fost exact acum 5 luni, cu Unirea Dej, în prima etapă a returului campionatului trecut.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL