Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu, o şansă în plus la promovarea în Liga a III-a. La egal cu goluri, gruparea de sub Măgură câştigă grupa


Având în vedere că echipa din Şomcuta Mare a fost desemnată gazda partidei, Sportul Şimleu poate profita de un aspect important. Astfel, în cazul în care jocul se termină cu o remiză în care se marchează goluri, atunci gruparea de sub Măgură va câştiga grupa şi va promova de pe primul loc în Liga a III-a


Reprezentanta Sălajului a fost norocoasă la tragerea la sorţi pentru Liga a III-a şi a dat peste campioanele din Maramureş  şi Bistriţa-Năsăud. Cum judeţul Bistriţa-Năsăud nu are echipă la acest baraj, duelul pentru Liga a III-a se dă doar între Progresul Şomcuta Mare şi Sportul Şimleu.

Ambele echipe au 3 puncte asigurate din meciul cu Bistriţa-Năsăud, iar echipa câştigătoare a grupei se va decide duminică, de la ora 17.30, la jocul ce este programat pe Stadionul “Olimpia” din Satu Mare. Progresul Şomcuta Mare este gazda partidei, astfel că Sportul Şimleu poate prinde primul loc şi în cazul în care partida se termină cu o remiză în care se marchează goluri, în acest sens, gruparea de sub Măgură fiind avantajată de eventualitatea marcării unui gol sau goluri în deplasare.

“Dacă meciul se termină la egalitate cu goluri, Sportul Şimleu este pe primul loc în această grupă. Dacă va fi 0 – 0 atunci se execută lovituri de la 11 m. Conjunctura a fost favorabilă pentru noi şi pentru judeţul Sălaj. Noi ne-am pregătit, am făcut eforturi mari, atât financiare, cât şi din punct de vedere al antrenamentelor. Suntem pregătiţi 100% şi ne dorim foarte mult să ajungem în Liga a III-a”, a spus antrenorul George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL