Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Întâlnirile ad-hoc ale rromilor, eterna problemă din comuna Surduc


Aproape zilnic poţi zări când treci prin centrul localităţii mai multe persoane care stau cu caii şi căruţele la taclale, fără să fie deranjeaţi de cineva, chiar şi atunci când îşi vând cabalinele între ei sau sunt protagoniştii altor fapte


Fie că e luni, fie că e vineri, rromi sunt prezenţi în centrul comunal din Surduc. Cu cai, cu căruţe, cu de toate. Sătenii s-au săturat de aceste întâlniri ad-hoc şi au decis să îi fotografieze şi să publice aceste poze în speranţa că poate cineva se va autosesiza.

Sătenii susţin că în centrul Surducului aceste persoane susţin întâlniri ad-hoc unde fac diverse trocuri, de la vânzarea cabalinelor până la alte “planuri de viitor’.

“As vrea sa stiu opinia cetatenilor comunei daca va plac aceste imagini si considerati ca vreti in continuare sa ne complacem in aceasta situatie?”, este mesajul localnicului care a postat imaginile.

În replică, un alt locuitor al Surducului susţine că nu îi place faptul că aceştia sunt acolo prezenţi, dar că nimeni nu face nimic în această privinţă.

“Nu ne plac dar nimeni nu face nimic”, este mesajul acestuia. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj