Connect with us

TENIS

Mihai Anca, antrenor Palatul Copiilor Zalău: “Petru Bologa a fost un profesor, un mentor, un părinte”

Mihai Anca este antrenorul care a preluat catedra de tenis de câmp de la Palatul Copiilor, lăsată vacantă de Petru Bologa. Cei doi au colaborat în anii care au urmat şi au păstrat o legătură strânsă până în momentul nefericit, în care polisportivul Petru Bologa s-a stins din viaţă la vârsta de 82 de ani


După ce Petru Bologa s-a pensionat, locul său la catedră a fost ocupat de Mihai Anca, cel care este şi în prezent posesor al catedrei de tenis de la Palatul Copiilor Zalău.

Cei doi au continuat să colaboreze de-a lungul anilor şi moartea polisportivului l-a afectat pe actualul antrenor de la Palat, acesta fiind prezent luni la slujba de înmormântare a celui care i-a fost profesor, mentor şi părinte.

“Pentru mine a fost profesor, mentor şi părinte. A fost un prieten toată viaţa şi am colaborat până în ultima zi. Am început tenisul la vârsta de 8 ani sub îndrumarea dânsului. A fost un om modest şi care şi-a văzut mereu de treaba lui. Totodată a fost şi un sportiv de calitate care a adus rezultate bune pentru Zalău. Iubea sportul şi deviza lui era să se facă sport cu plăcere”, spune Mihai Anca.

Înmormântarea a avut loc luni, de la ora 11.30 la capela din Zalău, în prezenţa foştilor colegi, a familiei şi a oamenilor de sport care au ţinut să-i fie alături pe ultimul drum…

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS