Connect with us

JUNIORI

Campionatul de volei pe plajă a fost anulat

Echipa de juniori I de la CSS Zalău a avut rezultate bune în ultimii doi ani, reuşind clasări fruntaşe. Din păcate, din cauza pandemiei de coronavirus, ediţia 2020 a fost anulată, deşi iniţial organizatorii au amânat etapele


După o pauză de câteva luni, sportivii de performanţă au revenit în prim-plan şi treptat ar fi trebuit să revină şi cei amatori, doar că situaţia actuală nu permite acest lucru.

În perioada 13 – 16 iulie, la Azuga ar fi trebuit să aibă loc prima etapă de calificare pentru faza finală a Campionatului Naţional de volei pe plajă la juniori I.

La această categorie de vârstă, CSS Zalău este reprezentanta judeţului Sălaj, prin echipa formată de Cristian Pop şi Theodor Victoratos, cei doi clasându-se pe locul 4, respectiv locul 6 la ultimele două ediţii a Campionatului Naţional.

La sfârşitul lunii iulie trebuia să aibă loc etapa a II-a de calificare, însă ambele etape au fost amânate. În cele din urmă, organizatorii au decis anularea campionatului, din cauza pandemiei de coroanvirus.

Faza finală era programată pentru perioada 28 august – 3 septembrie, la Mamaia şi la turneul final urmau să ajungă nu mai puţin de 16 echipe.

“Am vrut să începem pregătirea pentru prima etapă a campionatului de volei pe plajă. Au fost amânate etapele şi acum a venit decizia să fie anulat campionatul. În aceste condiţii, nici băieţii nu au reluat pregătirile”, ne-a declarat Dorian Faur – directorul de la CSS Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI