Connect with us

Ştiri din Sălaj

Reacţia Corinei Ţurcaş, după ce un candidat la Consiliul Local Zalău a anunţat că îşi va DONA toţi banii câştigaţi din politică


Fondatoarea Asociaţiei “Împreună-i vom face fericiţi” susţine că nu este pentru prima dată când Bogdan Ilieş face donaţii considerabile pentru cazurile umanitare


Candidatul independent la funcţia de consilier local în Zalău, Bogdan Ilieş a anunţat că îşi va dona toţi banii pe care îi va câştiga din politică asociaţiei conduse de Corina Ţurcaş pentru a sprijini cazurile umanitare din oraş.

Imediat după discuţia cu Bogdan Ilieş, fondatoarea Asociaţiei “Împreun-i vom face fericiţi”, Corina Ţurcaş a ieşit public cu un mesaj în care a susţinut că îi mulţumeşte foarte mult pentru gest lui Bogdan Ilieş şi că nu este pentru prima dată când acesta se implică activ în cauze umanitare.

“De-a lungul timpului am avut placuta surpriza sa mi se alature in actiunile caritabile mai multi tineri. Bogdan Ilieș este unul dintre ei si ii multumesc pe aceasta cale pentru atunci, dar si pentru acum. Intentia lui de a ne fi alaturi este binevenita, cu atat mai mult cu cat nevoile celor pe care ii ajut sunt in crestere, diferite de la caz la caz, greu de rezolvat pentru ei sau poate chiar imposibil, dar usor pentru noi sa le intindem o mana de ajutor”, transmite Corina Ţurcaş.

Bogdan Ilieş (36 ani) este primul candidat independent anunţat până la ora actuală la Consiliul Local din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj