Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu va reprezenta Sălajul şi la faza naţională a Cupei României

După ce Rapid Jibou a refuzat invitaţia celor de la AJF Sălaj, în cadrul Biroului Executiv întrunit astăzi s-a decis ca echipa de sub Măgura să reprezinte judeţul la faza naţională a Cupei României, fiind singura echipă care poate respecta protocolul medical impus de autorităţi


Deşi s-a dorit ca sezonul să fie încheiat pe teren, până la urmă, cei de la AJF Sălaj nu au avut încotro şi au optat pentru îngheţarea sezonului cu păstrarea clasamentelor.

Astfel, Sportul Şimleu, echipa de pe locul 1 va reprezenta judeţul Sălaj la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde se va duela duminică cu Progresul Şomcuta Mare.

Rapid Jibou, echipa de pe locul 2 în Liga a IV-a a fost invitată de AJF Sălaj să reprezinte judeţul nostru la faza naţională a Cupei României, deoarece nici această competiţie nu a putut fi finalizată pe teren.

Jibouanii şi-au manifestat iniţial intenţia de a participa în Cupă, dar până la urmă au făcut cale întoarsă şi au refuzat propunerea venită de la AJF.

În aceste condiţii, miercuri, 5 august, s-a reunit Comitetul Executiv al AJF Sălaj pentru a stabili echipa care va reprezenta judeţul la faza naţională a Cupei.

Având în vedere că Rapid Jibou a refuzat şi Sportul Şimleu este singura formaţie care a transmis că poate respecta protocolul medical impus de autorităţi, s-a luat decizia ca echipa de sub Măgura să fie reprezentanta judeţului Sălaj şi în Cupa României.

Întrunit azi,05.08.2020,Comitetul Executiv al AJF Sălaj a hotărât urmatoarele:

– Luând act de faptul că echipa CS Rapid Jibou, desemnată inițial să reprezinte județul Salaj la faza națională a Cupei Romaniei în sezonul 2020-2021 a înștiințat AJF Sălaj că nu doreste sa participe,s-a luat hotărârea ca reprezentanta județului în această competiție , să fie echipa CS Sportul 2007 Simleu Silvaniei,singura care a transmis că poate respecta protocolul medical.

– Se prelungește termenul de înscriere pentru sezonul 2020-2021 până la data de 21.08.2020″, se arată într-un comunicat al celor de la AJF Sălaj.

Cupa României ar fi trebuit să debuteze la data de 11 august cu faza I, însă s-a decis amânarea startului din noul sezon pentru data de 25 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL