Connect with us

FOTBAL

ACS Tihău, alături de Lucian Pocol în momentele grele pricinuite de pierderea mamei sale

Formaţia din Liga a V-a este alături de cel mai bun jucător din lot, care trece prin momente grele, după ce mama sa a decedat în urma unui accident rutier


Un grav accident de circulaţie a avut loc în urmă cu trei săptămâni, pe Drumul Naţional DN 1H, la intrarea în localitatea Ciocmani.

În timp ce se deplasa cu bicicleta cu ajutorul căreia transporta o plasă plină, o femeie şi-a pierdut echilibrul şi a fost acroşată de către un autoturism marca Citroen care cirucla pe direcţia Ciocmani – Ileanda.

În urma impactului, femeia a fost propulsată vreo 3 metri şi s-a oprit în şanţ, iar la faţa locului au intervenit echipaje medicale de la SMURD, care au acordat primele îngrijiri medicale.

Starea victimei a fost una gravă, astfel că a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD, care a transportat-o la spitalul din Zalău.

Medicii s-au luptat să-i salveze viaţa femeii timp de aproape două săptămâni, dar din păcate impactul a fost foarte puternic, astfel că femeia din Surduc şi-a dat ultima suflare la spital, în cursul zilei de joi.

Victima accidentului de la Ciocmani a fost mama unui fotbalist cunoscut din Liga a V-a Sălaj.

Este vorba de Lucian Pocol, care ani la rând a fost declarat cel mai bun jucător de la acest nivel. Jucătorul a jucat pentru ACS Tihău unde în mai multe campionate a fost golgheterul echipei, dar şi al seriei.

Lucian Pocol mai are un frate care în urmă cu câţiva ani a jucat în Liga a V-a, la ACS Tihău, dar şi în Campionatul de Minifotbal Onix, la Ianus.

În aceste momente grele, ACS Tihău este alături de fraţii Lucian şi Florian Pocol şi a transmis sincere condoleanţe familiei.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL