Connect with us

Ştiri din Sălaj

Ionel Ciunt îl susţine necondiţionat pe Florin Florian la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj  


Primarul Zalăului este de părere că doar alături de un tânăr inginer priceput, aşa cum este candidatul PSD, poate să dezvolte în continuare municipiul


Atât Ionel Ciunt, cât şi Florin Florian, sunt absolvenţi ai Institutului Naţional de Administraţie, un for educaţional unde predau profesori de la cel mai înalt nivel. Ionel Ciunt a absolvit acest Institut în prima generaţie, având coordonatori tocmai din Germania. Primarul Zalăului anunţă că îl susţine necondiţionat pe Florin Florian, aşa cum şi cel din urmă a făcut-o în timpul când a fost prefect şi a reprezentat interesele municpiului Zalău în faţa Guvernului României.

Ionel Ciunt admite faptul că îl susţine necondiţionat pe Florin Florian pentru că doar alături de un preşedinte al Consiliului Judeţean tânăr şi cu experienţa social-democratului se pot mişca în continuare lucrurile în oraş. Mai mult, edilul spune că Florin Florian este un profesionist şi dă ca exemplu faptul că „pesedistul” vine din mediul privat, acolo unde a avansat timp de 11 ani de la funcţia de şef de şantier până în fotoliul de director. Aici trebuie să amintim că Florin Florian a terminat secţia mate-fizică a Liceului Teoretic Zalău, iar mai apoi Facultatea de Construcţii din Timişoara, unde a urmat şi masterul.

Vorbeşte limba engleză foarte bine, iar – imediat după ce a terminat facultatea, la începutul anilor 2000, a ajuns în câmpul muncii. A fost angajat prima dată ca şef de şantier, iar apoi a avansat treptat până la funcţia de director tehnic la o importantă societate de construcţii din Sălaj – Consinit. În anul 2009 a ajuns în Inspectoratul de Stat în Construcţii, acolo unde, exact ca în mediul privat, a urcat treaptă cu treaptă, până la funcţia de inspector şef judeţean. Aici trebuie să amintim că Florin Florian a făcut parte şi din administraţia publică naţională, tocmai la Bucureşti.  În perioada 2017 – 2019 a fost prefectul judeţului Sălaj, iar din noiembrie 2019 a redevenit inspector şef judeţean la Inspectoratul de Stat în Construcţii.

“Îl susţin pe Florin Florian la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj. Este tânăr, este inginer, are studii şi a demonstrat că poate face treabă atât în mediul privat, cât şi în administraţia publică. Sunt de părere că alături de acesta, formăm o echipă, putem dezvolta în continuare municipiul Zalău şi judeţul Sălaj. Cât timp a fost prefect, Florin Florian a demonstrat că ştie şi poate să facă treabă şi asta va face şi din postura de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj”, susţine Ionel Ciunt.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj