Connect with us

HANDBAL

Handbalistele şi voleibaliştii de la CSS Zalău au revenit la pregătiri


Luni, 27 iulie, sportivii de la cele două secţii au revenit la antrenamente şi deocamdată se vor pregăti în aer liber


După ce campionatele au fost întrerupte de pandemia de coronavirus, activitatea de la CSS Zalău a avut de suferit. După luni de pauză, sportivii au fost nerăbdători să revină la antrenamente, iar acest lucru s-a întâmplat luni, 27 iulie. Astfel, handbalistele şi voleibaliştii au revenit la antrenamente, desigur, cu respectarea normelor în vigoare. Pentru început, după cum ne-a informat directorul Dorian Faur, handbalistele urmează să se pregătească la stadion, urmând ca după 10 august să facă şi pregătire în sală. În noul sezon, CSS Zalău va avea câte o echipă la fiecare categorie de vârstă, noutatea faţă de sezonul trecut fiind echipa de junioare I. Antrenorii Gabriela Muntean, Dan Pavel, Livia Sabou şi Raluca Nicolae vor avea fiecare câte o grupă.

“Am avut o şedinţă la finalul lunii iunie şi s-a luat hotărârea ca secţia de handbal să se înscrie la toate categoriile de vârstă”, ne-a informat Dorian Faur.

Şi voleibaliştii au revenit la antrenamente pe 27 iulie şi se vor pregăti pe plan local, fără a intra în sală. Voleibaliştii ar urma să plece şi într-un stagiu de pregătire.

“Ne dorim să facem şi un cantonament şi căutăm o locaţie care să ofere toate facilităţile şi poate în condiţiile acestea ne putem feri de probleme”, spune directorul de la CSS Zalău, cel care este şi antrenorul echipei de juniori I.

În ceea ce priveşte celelalte secţii de la Clubul Sportiv Şcolar, să spunem că fotbaliştii vor reveni la antrenamente la data de 10 august, în timp ce luptătorii vor reveni în 20 august, având în vedere că primul turneu este programat în luna octombrie. Au fost multe de pus la punct pentru ca această revenire să aibă loc şi încă mai sunt de pus la punct mici detalii, deoarece copiii vor reveni la antrenamente doar pe semnătura părinţilor. Să spunem că trei sportivi au încheiat junioratul la secţia de volei de la CSS Zalău. Este vorba despre Mihai Igna, Andrei Şamşudan şi Darius Crişan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL