Connect with us

FOTBAL

Primul pas spre Liga a II-a. ACS FC Recea merge la Baia Mare cu gândul la victorie

Liderul Seriei a V-a din Liga a III-a are gânduri de promovare şi speră ca la finalul săptămânii să fie echipa care va reprezenta judeţul Maramureş în viitorul sezon al ligii secunde


Chiar dacă s-au vehiculat mai multe scenarii pentru terminarea campionatului din Liga a III-a, în cele din urmă, Federaţia Română de Fotbal a decis disputarea unui baraj tur-retur între primele două clasate, în situaţia în care cele două erau diferenţiate de mai puţin de 4 puncte.

Aşa se face că în Seria a V-a, ACS Fotbal Comuna Recea (locul 1) şi Minaur Baia Mare (locul 2) se duelează pentru un loc în Liga a II-a. Între cele două grupări maramureşene există o rivalitate care s-a intensificat în ultima perioadă.

Înaintea meciurilor de baraj, cele două formaţii pleacă cu şanse egale, conform taberei din Recea, în timp ce Dorin Toma, antrenorul de la Baia Mare o vede favorită pe ACS FC Recea.

“Nu o să fie uşor şi cred că ambele echipe pleacă cu şanse egale. Nu cred că putem spune că există favorită. Băieţii sunt pregătiţi, avem tot lotul valid. Toată lumea îşi doreşte promovarea”, ne-a spus Florin Gherasim, preşedintele ACS FC Recea.

Adi Micaş: “E momentul să demonstrăm că nu ne-am antrenat degeaba”

În acest sezon, Minaur Baia Mare a fost victima preferată a lui Adrian Micaş. Mijlocaşul sălăjean a reuşit să înscrie în ambele meciuri din acest sezon contra băimărenilor, cel din Cupa României şi cel din turul campionatului.

Reuşitele mijlocaşului sălăjean din acest sezon vin după ce în sezonul trecut reuşea un euro-gol în poarta celor de la Minaur, în victoria cu 4 – 0 obţinută de ACS FC Recea.

Miercuri, 5 august, pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare are loc manşa tur a barajului dintre Minaur şi ACS FC Recea, iar Adi Micaş speră să fie din nou pe lista marcatorilor şi la finalul dublei manşe să se bucure de o nouă promovare în Liga a II-a, după cea izbutită cu “U” Cluj în anul 2018.

“Cu siguranţă ambele meciuri vor fi foarte grele şi şansele sunt 50 – 50. Am încredere în colegii mei, în antrenori, ne simţim bine şi aşteptăm să jucăm. A fost o perioadă lungă de antrenamente şi acum e momentul să demonstrăm că nu ne-am antrenat degeaba”, spune şi Adrian Micaş.

Returul de la Recea este programat pentru data de 9 august, pe Stadionul Comunal din Recea, cu începere de la ora 17.30.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL