Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gest de nota ZECE! Mămicile din Zalău se mobilizează să doneze APĂ pentru bolnavii de coronavirus


Mai multe mămici au sunat adunarea şi s-au mobilizat să strângă sute sau chiar mii de litri de apă care să fie donaţi ulterior personalului medical din spital şi persoanelor infectate cu coronavirus, care au nevoie de foarte multă apă pentru a se hidrata


Mămicile din Zalău au spirit civic, iar astfel s-au mobilziat să strângă apă pe care să o doneze Spitalului Judeţean care să fie folosită pentru a hidrata persoanele internate cu Covid-19 şi personalului medical. Decizia vine din două raţionamente – este foarte mare nevoie de apă care să ajungă la pacienţii depistaţi pozitiv cu noul coronavirus pentru a se hidrata, dar şi pentru personalul medical care are mare nevoie de apă mai ales acum când e caniculă.

Această decizie vine în contextul în care, mămicile au informaţia că apa este insuficientă, iar bolnavii primesc apă de la robinet.

“Buna seara mamici. Vin cu o rugaminte : aceea de a gasi impreuna o solutie sa ajutam pacientii internati si personalul care lucreaza in sectiile de boli infectioase , Ati si pneumologie a Spitalului Judetean de Urgenta Zalau cu apa plata(donatii). Pacientii internati cu suspiciune sau confirmati pozitiv cu Covid trebuie sa primeasca apa de la apartinatori(care probabil sunt in izolare) sau primesc apa de la robinet. Orice ajutor cred ca este primit. Multumesc.
Revin cu un anunt: apa sa fie la 500 ml Aqua Carpatica sau Dorna. Sticla va fi folosita individual de pacient, iar denumirea apei am ales 2 firme sa nu ducem tot felul de ape . Eu ( dumbrava nord) impreuna cu Ernszt Iulia Monica (Bradet)vom colecta apa iar apoi prin contract de donatie o sa o ducem la Spital”, se arată în mesajul mămicilor care au avut iniţiativa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj