Connect with us

FOTBAL

Preşedintele de la AJF Sălaj crede în şansa Şimleului la barajul pentru Liga a III-a


“Eu zic că în proporţie de peste 90 la sută, judeţul Sălaj va avea încă o echipă la nivelul celui de-al treilea eşalon”, a spus Daniel Sabou înaintea duelului dintre Sportul Şimleu şi Progresul Şomcuta Mare


Era anul 2017 când FC Zalău, echipă ce activa la nivelul Ligii a III-a se desfiinţa din cauza faptului că a rămas fără finanţare din partea autorităţilor locale. Astfel, timp de două sezoane, Sălajul a rămas fără echipă de fotbal la un nivel superior până la startul sezonului 2019 – 2020, când SCM Zalău a primit dreptul de participare în acest eşalon de la Unirea Mirşid, echipă ce a trecut la barajul de promovare de Viitorul Ulmeni.

Dacă mergem un pic mai în spate, 2015 era anul în care judeţul Sălaj avea două echipe în Liga a III-a, FC Zalău şi Luceafărul Bălan, cea din urmă rezistând doar un tur, iar din cauza problemelor financiare a fost nevoită să se retragă din campionat.

La cinci ani distanţă, judeţul Sălaj ar putea avea din nou două echipe în cel de-al treilea eşalon, este vorba despre SCM Zalău şi Sportul Şimleu, în cazul în care şimleuanii vor trece la barajul de promovare de Progresul Şomcuta Mare, campioana Maramureşului.

Conducerea echipei şimleuane este optimistă înaintea duelului de la baraj şi la fel de optimist este şi preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, cel care consideră că în proporţie de peste 90 la sută, judeţul nostru va avea încă o echipă în Liga a III-a.

“Aşteptăm cu încredere barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Eu zic că în proporţie de peste 90 la sută, judeţul Sălaj va avea încă o echipă la nivelul celui de-al treilea eşalon. Cred că orice iubitor al sportului din Sălaj şi-ar dori ca judeţul să aibă două echipe în Liga a III-a şi să ajungă fotbalul sălăjean înapoi unde a fost cândva. Bineînţeles, cu oameni care cunosc fenomenul, cu oameni care au făcut ceva pentru acest sport”, a spus Daniel Sabou, preşedintele de la AJF Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL