Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, ferită de coronavirus


Jucătorii şi persoanele din staff-ul tehnic au efectuat testele pentru coronavirus, iar rezultatele la toţi componenţii echipei au fost negative, astfel că gruparea zălăuană poate disputa jocuri amicale, însă cu echipe care de altfel a efectuat testarea pentru COVID – 19


Pandemia de coronavirus a afectat întreg sportul, dar situaţia neplăcută încă nu a dispărut, iar sportivii au de suferit în continuare. Antrenamentele, dar şi meciurile nu se pot desfăşura în condiţii normale, iar conform măsurilor luate de autorităţi, în momementul de faţă, se pot face antrenamente în grupuri de maxim 10 jucători.

Încă din prima zi de la reunire, SCM Zalău a respectat cu stricteţe aceste măsuri, iar antrenorii au fost nevoiţi să împartă lotul în două. La fel s-a întâmplat şi pe durata cantonamentului care a avut loc pe plan local, iar toate aceste eforturi au avut un anumit efect. Săptămâna trecută, toţi jucătorii şi cei din staff-ul tehnic au efectuat testele pentru coronavirus, iar veştile sunt foarte bune: toate cele 27 persoane care s-au testat au fost negative.

În condiţiile în care a avut loc această testare, SCM Zalău poate juca şi partide amicale, dar tot cu echipe care au respectat aceste măsuri. Antrenorul Marius Paşca spre să obţină un aviz favoriabil şi în ce priveşte antrenamentele, care din această săptămână să se poată organiza normal.

“Voi avea o întâlnire cu cei de la DSP, să vedem dacă vom fi lăsaţi să ne antrenăm normal ţinând cont de faptul că noi am efectuat testele pentru coronavirus. Este greu să ne antrenăm în grupuri de câte 10 jucători, dar noi am încerca să respectăm aceste măsuri şi asta s-a şi văzut, fiindcă toate cele 27 de persoane au ieşit negativ la testare. Sperăm să intrăm cât de repede într-o stare de normalitate. Îi înţeleg şi pe jucători, că îşi doresc foarte mult să trecem la partea de pregătire tehnico-tactică şi să jucăm meciuri amicale, dar sunt şi alţi factori colaterali”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Săptămâna trecută, miercuri şi joi a efectuat SCM Zalău testarea pentru coronavirus, iar rezultatele au fost primite în cursul zilei de vineri.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL