Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Mi-aş fi dorit foarte mult să jucăm cu Rapid Jibou. Să avem și noi un meci oficial înaintea barajului”


Înaintea partidei de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, tehnicianul formației Sportul Șimleu crede că șansele sunt egale și spune că ar fi fost foarte bun un joc oficial, de fapt acea finală cu Rapid Jibou așteptată de tot Sălajul


Antrenorul echipei Sportul Şimleu consideră că cele două echipe pleacă la baraj cu şanse egale, însă campioana Maramureşului are un uşor avantaj pentru că a disputat un joc oficial în timp ce ultimul joc oficial al celor de la Şimleu datează tocmai din luna martie, adică aproape 5 luni!?

Însă, George Zima speră ca echipa sa să fie în formă maximă la baraj şi pentru asta, jucătorii de la Şimleu efectuează antrenamente aproape în fiecare zi, excepţie fiind ziua de joi.

“Într-un final am ajuns în aceeaşi situaţie ca şi până acum, după ce Bistriţa-Năsăud nu va avea reprezentantă la baraj. Progresul Şomcuta Mare este un adversar cu experienţă, dar avem şi noi şansa noastră. Consider că şansele de reuşită sunt 50 – 50. Mi-ar fi plăcut să avem şi noi un joc oficial înainte şi din acest punct de vedere, echipa din Şomcuta Mare are un avantaj. Noi ne pregătim în continuare şi facem antrenamente aproape în fiecare zi, joi fiind ziua liberă a jucătorilor”, spune George Zima.

Fiind prezent la meciul de la Baia Mare, antrenorul de la Sportul Şimleu a remarcat experienţa jucătorilor de la Progresul Şomcuta Mare, echipă pe care a asemănat-o într-un fel cu Rapid Jibou.

 


“Progresul Şomcuta Mare este o echipă care are în componenţă jucători cu experienţă şi din acest punct de vedere putem să o asemănăm cu Rapid Jibou. Au jucători de calitate, dar noi ne considerăm pregătiţi. Şansa judeţului Sălaj este mare, însă eu ca şi antrenor mi-aş fi dorit să avem şi noi cel puţin un joc oficial înainte de baraj. Tocmai de aceea îmi doream foarte mult un duel cu Rapid Jibou”.

George Zima – antrenor Sportul Şimleu


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL