Connect with us

DIVIZIA A1

Bunurile clubului Volei Municipal Zalău, scoase la VÂNZARE


Fosta campioană a României ar putea avea bunuri în valoare de 43.267 de lei sub sechestru, după ce mai mulţi voleibalişti au obţinut acest drept în instanţă. Dacă problemele financiare nu se vor rezolva, bunurile clubului ar putea fi valorificate


Andrei Spînu, Şerban Paşcan, Zissu Alexandru Muscina şi Ion Dan Duroaia au acţionat în instanţă echipa de volei – CS Municipal Zalău.

Voleibaliştii au cerut ca până când VM Zalău îşi va regla problemele financiare faţă de aceştia, bunurile echipei să fie puse sub sechestru. Este vorba de bunuri în valoare totală de 43.267 de lei, adică aproape 9.000 de euro.

Pe 12 mai instanţa de judecată – Judecătoria Zalău – nu a fost de acord cu cererea celor patru. Însă, în cele din urmă, la un alt complet de judecată, pe 23 iunie, aceştia au obţinut dreptul de a putea cere sechestrul pe bunurile VM Zalău, dacă judecătorii vor considera că este oportună această decizie.

Astfel, din minuta deciziei reies următoarele:

“Admite apelul formulat de apelantii A. S., I. D. D., Z. A. M. şi Ş. O. P., în contradictoriu cu intimata ACS. V. M. Z., împotriva Încheierii civile pronuntată la data de 12.05.2020 de către Judecătoria Zalău si, în consecintă:  admite în parte cererea si dispune înfiintarea unui sechestru asiguratoriu asupra bunurilor mobile si/sau imobile urmăribile ale intimatei debitoare Asociaţia C.S.V. M.Z., aflate in posesia acesteia sau a unui tert, în scopul valorificării lor, dacă creditorii vor obtine un titlu executoriu in dosarul nr. 1511/337/2020 al Judecătoriei Zalău, până la concurenta sumei totale de 43.267,69 lei”.

Practic, dacă în dosar judecătorii vor constata că jucătorii au de primit bani de la fosta campioană a României, atunci vor putea dispune sechestrul asupra bunurilor. Mai mult, parte din acestea vor putea fi valorificate, chiar şi prin vânzare, pentru ca jucătorii să îşi obţină banii.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 5 august.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1