Connect with us

Ştiri din Sălaj

PNŢCD revine în forţă pe scena politică din judeţul Sălaj sub conducerea europarlamentarului Cristian Terheş


Tot mai mulţi sălăjeni se alatură PNŢCD, partid naţional conservator cu profunde rădăcini istorice şi ideologice în Sălaj


PNŢCD revine cu paşi mari în forţă pe scena politică, astfel că s-au creionat deja organizaţii în cât mai multe localităţi din judeţul Sălaj.

Ba mai mult, sute de vechi susţinători ai partidului şi-au manifestat clar dorinţa de a se reîntoarce alături de ţărănişti în politică.

Cristian Terheş, europarlamentarul PNŢCD şi preşedintele partidului la nivelul judeţului Sălaj străbate de mai bine de o lună fiecare localitate din judeţ în parte pentru a redescoperii ţărăniştii vechi, dar şi pentru a asculta doleanţele sălăjenilor şi pentru a găsi o cale cât mai bună pentru a-i reprezenta pe aceştia la Bruxelles. În fapt, Cristian Terheş este singurul europarlamentar care a străbătut tot judeţul Sălaj în lung şi în lat, atât în campania electorală, cât şi după aceea.

 “Obiectivul PNŢCD Sălaj este de a intra în Consiliul Judeţean şi în cât mai multe consilii locale pentru a putea apăra interesele sălăjenilor, a aduce investiţii în Sălaj şi a crea un judeţ prielnic pentru ca sălăjenii să nu mai plece în străinătate, iar cei plecaţi să se întoarcă. Îi aşteptăm pe toţi sălăjenii de bine alături de noi. Pentru detalii putem fi contactaţi la email salaj@pntcd.ro”, susţine Cristian Terheş, preşedintele PNŢCD Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj