Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Jibou sprijină tinerii antreprenori jibouani

Primăria orașului Jibou, împreună cu Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare și școlile Lucian Blaga și Octavian Goga, au fost parteneri în două proiecte cu finanțare europeană. Nu mai puţin de 63 de antreprenori au primit finanţare pentru planurile lor de afaceri


Eveniment important la Jibou. Vineri, stadionul Rapid din oraş a fost gazda unui eveniment deosebit. Primăria oraşului Jibou, împreună cu Asociaţia Centrul de Cercetare şi Formare a Universităţii de Nord Baia MAre şi şolile Lucian Blaga şi Octavian Goga au fost parteneri în două proiecte cu finanţare europeană.

În cadrul celor două proiecte derulate prin POCU au fost atinse câteva obiective importante. Astfel, 580 de persoane formate profesional au primit consiliere în carieră.

400 de copii au beneficiat de programul “şcoală după şcoală” şi nu mai puţin de 219 persoane au fost sprijinit pentru obţinerea unui loc de muncă.

Totodată, nu mai puţin de 100 de familii au beneficiat de îmbunătăţirea condiţiilor de locuit.

Primăria Jibou susţine tineretul din Jibou şi primarul Dan Ghiurco are încredere că în oraşul pe care îl administrează se află tineri capabili. Astfel, 63 de jibouani au beneficiat de finanţare pentru planul lor de afaceri.

“Am avut o întâlnire cu noii antreprenori ai oraşului care au dat dovadă de iniţiativă, consecvenţă şi responsabilitate în demararea unei afaceri. Cele 63 de iniţiative antreprenoriale înseamnă pentru oraşul Jibou un boom pe piaţa privată, având în vedere o valoare totală a subvenţiilor de 1.575.000 de euro. Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în proiecte, colegilor de la CCF Baia Mare, colegilor din Primăria Jibou şi profesorilor de la cele două unităţi de învăţământ. Le doresc tuturor mult succes în afaceri”, a spus primarul Dan Ghiurco.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj