Connect with us

HANDBAL

Situaţie incertă pentru Andreea Tecar


“În funcţie de situaţia ei, vom vedea dacă vom transfera încă o jucătoare sau nu”, spune Gheorghe Tadici


HC Zalău a efectuat un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei, acolo unde Gheorghe Tadici spera ca echipa sa să dispute şi câteva jocuri amicale.

Nu s-a putut din cauza pandemiei de coronavirus, astfel că speranţele antrenorului se leagă acum de turneul de pregătire programat în 1 – 2 august la Craiova.

Până atunci, la nivelul lotului ar putea avea loc câteva schimbări, asta după ce Tadici a anunţat că are în vederei transferul unui inter dreapta de valoare.

Însă, pentru ca acest trasnfer să aibă şansă de reuşită, antrenorul de la HC Zalău se vede nevoit să renunţe la o jucătoare din lotul actual.

Tocmai din această cauză, situaţia Andreei Tecar este una incertă, iar handbalista s-ar putea despărţi de HC Zalău sau ar putea pleca sub formă de împrumut la o altă formaţie.

Nu s-a decis nimic în privinţa transferului pentru că dacă vine o jucătoare, trebuie să renunţ la alta. Suntem în studiu de caz şi vedem cum ne descurcăm cu ce avem şi dacă este nevoie, o să transferăm pentru că este o jucătoare care aduce un mare plus la nivel de echipă. Depinde şi de situaţia Andreei Tecar, dacă va rămâne sau nu, ori dacă va fi împrumutată”, spune Gheorghe Tadici.

Andreea Tecar a ajuns în vara lui 2019 la HC Zalău, fiind transferată de la Minaur Baia Mare.

În meciurile disputate din sezonul 2019 – 2020, Tecar a marcat 49 de goluri.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL