Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO – VIDEO. O femeie a murit în urma unui cumplit accident în Ciocmani. Detalii ŞOCANTE


În cursul zilei de ieri, în Spitalul Judeţean din Zalău, victima accidentului teribil din Ciocmani ce a avut loc la mijlocul lunii şi-a dat ultima suflare


O femie a murit ieri în Spitalul din Zalău, după ce pe 15 iulie a fost victima unui accident rutier în satul Ciocmani din comuna sălăjeană Băbeni.

Astfel, în timp ce se deplasa cu bicicleta, defuncta şi-ar fi pierdut echilibrul şi a fost acroşată de un autoturism, fiind propulsată mai bine de trei metri în aer şi aruncată în şanţ.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă SMURD,  dar pentru că starea ei era foarte gravă în sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD care s-a deplasat de îndată la locul evenimentului.

Elicopterul a aterizat pe noul teren de fotbal din Ciocmani, din apropierea râului Someş şi a preluat-o pe femeie, fiind transportată la spital.

Martorii prezenţi la faţa locului susţin că femeia ar fi fost desfigurată în urma impactului şi că nu o mai recunosc.

Totodată, deşi telefonul îi sună încontinuu, nimeni nu poate răspunde, deoarece acesta a fost avariat serios în urma impactului.

Femeia era văduvă şi locuia în Surduc. Aceasta se îndrepta spre Ciocmani pentru a-i duce de mâncare mamei sale. Martorii mai spun că şoferul autoturismul care a acroşat-o pe femeie ar fi din localitatea Prodăneşti, comuna Creaca.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj