Connect with us

Ştiri din Sălaj

Senatorul Gheorghe Pop susţine cu tărie echipa pe care PSD o propune pentru judeţul Sălaj

Senatorul Gheorghe Pop susţine că toţi candidaţii PSD Sălaj sunt oameni buni, de caracter, energici, care pornesc cu prima şansă la alegerile locale. Afirmaţia parlamentarului PSD vine în urma desemnării tuturor candidaţilor pentru funcţiile de primari şi de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, iar unităţile administrativ-teritoriale au de câştigat cu astfel de oameni implicaţi, harnici şi dornici să lase lucruri bune în urma lor.

”PSD Sălaj s-a reformat în ultimii ani, iar proiectele colegilor noştri au dus la un salt important din punct de vedere al dezvoltării comunelor şi judeţului. Putem observa cu uşurinţă că atât primarii cu experienţă, cât şi cei tineri sau nou intraţi în administraţie s-au străduit să acceseze fonduri din toate sursele de finanţare şi să implementeze proiectele necesare comunităţilor pe care le reprezintă. La fel se va întâmpla şi după alegerile locale când vom câştiga şi alte primării faţă de cele existente, iar oamenii vor putea compara apoi ce înseamnă să alegi înţelept. Vă dau un exemplu: comuna Băbeni, unde candidata noastră a pierdut alegerile acum 4 ani la diferenţă de câteva voturi, dar în aceşti patru ani comuna a stagnat. Acum, porneşte cu prima şansă deoarece oamenii s-au convins încă o dată cât au pierdut de atunci. În oricare parte a judeţului am merge, se văd diferenţele între administraţiile conduse de social-democraţi şi celelalte. Fără excepţie, sunt mândru de primarii şi viceprimarii PSD, de realizările Consiliului Judeţean Sălaj.

Sunt absolut convins că eforturile tuturor nu trec neobservate şi, ceea ce este important, toţi sălăjenii beneficiază de realizările echipei PSD. Ştim cu toţii că se modernizează şcoli, numai la nivel de Zalău sunt câteva proiecte majore de modernizare a infrastructurii şcolare. S-au modernizat drumuri judeţene şi sunt în lucru două tronsoane importante: Ratin-Crasna-Zalău-Creaca şi Măerişte -Doh-Dumuslău-Carastelec! Numai anul acesta au fost realizate lucrări de întreţinere şi reparaţii pe alţi 90 de kilometri de drumuri judeţene. De modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău ne bucurăm cu toţii şi, în curând, tot datorită administraţiei PSD, parcarea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ va fi modernizată. Lucrările au început deja şi îi felicit pe colegii mei pentru că este, cu adevărat, un proiect necesar!

De asemena, dotările cu aparatură, investiţia majoră de la Spitalul Vechi, investiţiile în Învăţământul Dual, toate poartă amprenta social-democraţilor sălăjeni. Este important suflul nou şi determinarea pe care  le aduc candidaţii noştri şi toţi colegii noştri. Este, oarecum, şi o competiţie internă la proiecte implementate, competiţia ideilor şi, de admirat, colaborarea bună pe care o au primarii între ei. La fel, colegii din administraţia judeţeană sau noi, parlamentarii, am ţinut cont de doleanţele colegilor noştri şi ale oamenilor cu care ne-am întâlnit în judeţ sau în Zalău, de-a lungul anilor. Aflând nevoile oamenilor, ascultându-le părerile şi ţinând cont de ele, se pot realiza lucuri măreţe pentru viitorul comunităţilor”, susţine Gheorghe Pop.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj