Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Şimleul are şanse mari să joace în Liga a III-a”

Preşedintele de la CS Sportul Şimleu a spionat adversarul de la barajul pentru promovarea în Liga a III-a şi nu a fost deloc impresionat de ceea ce a văzut


Cei doi oficiali de la Sportul Şimleu au depus o cerere la AJF Maramureş pentru a putea participa la acest joc, având în vedere că învingătoarea urma să se dueleze cu reprezentanta Sălajului la baraj.

Cererea lor a fost acceptată, iar cei doi au avut ocazia să “spioneze” viitorul adversar cu care se va duela pentru un loc în Liga a III-a, la data de 9 august.

Preşedintele Ioan Gurzău consideră că echipa sa nu va avea un meci uşor, însă este încrezător că Sportul Şimleu poate promova în cel de-al treilea eşalon.

“Am fost la meci la Baia Mare şi pot să spun că Şimleul are şanse mari să joace în Liga a III-a din sezonul viitor. Evident, nu putem să spunem că vom avea parte de un meci uşor pentru că niciun meci de fotbal nu este uşor. Însă, am mare încredere în echipa pe care o conduc şi sper ca în 9 august să ne bucurăm că noi o să fim echipa care va promova în Liga a III-a”.

Ioan Gurzău, preşedinte Sportul Şimleu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL