Connect with us

Ştiri din Sălaj

Primăria Crişeni, exemplu de “AŞA DA” în lupta cu coronavirusul. Două comune, pe lista negativă


Primarii comunelor Treznea şi Surduc, acolo unde au fost semnalate focare de coronavirus pot lua lecţii de la primarul din Crişeni, Călin Morar, care deşi are doar un caz izolat, s-a apucat de treabă pentru a combate orice fel de evoluţie a virusului


Imediat după ce a aflat că are un caz de coronavirus în comuan Crişeni, respectiv în satul Gârceiu, priamrul Călin Morar s-a apcuat de treabă pentru a preveni evoluţia virusului. Şi treabă serioasă – dezinfectează toată comuna, desigur, cu anunţ public pentru cetăţeni, aşa cum ar trebui să înveţe să facă şi domnul primar de Treznea, cel care la capitolul comunicare nu excelează, deşi are un adevărat focar în comună.

Şi primarul din Surdu, Alin Băbănaş poate lua lecţii de la Călin Morar, mai ales că sunt din acelaşi partid. De ce? Pentru că primarul Surducului s-a arătat ofensat şi nemulţumit când am relatat că el a făcut dezinfecţie în focarul de coronavirus care a fost în satul Bîrglez. Nici poveste de aşa ceva, el chiar a susţinut că se ocupă de dezinfecţia blocurilor din Surduc, nu de dezinfecţia în satul unde are focar.

Aşadar, Călin Morar le transmite tuturor locuitorilor comunei Crişeni, şi nu numai că “evolutia Covid -19 ne obliga de a lua masuri de preventie la nivelul comunei”.

“In cursul zilei de 30.07.2020 va avea loc o noua actiune de dezinfectie pe strazile din domeniul public si privat din satele:Criseni,Girceiu si Cristur.
Solutia folosita este hipoclorit de sodiu12,5% clor activ.
Vor fi dezinfectate de asemenea:scarile de bloc,aleele pietonale,incintele lacasurilor de cult,parcurile si institutiile publice !!!Va dorim multa sanatate. Cu drag si respect : primar Calin Morar
Pentru o buna desfasurare a actiuni de maine va rugam sa nu parcati masinile personale pe domeniul public sau privat . Va multumim pentru intelegere !!!”, transmite Călin Morar. 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj