Connect with us

MINIFOTBAL

Campionat de Teqball în Sălaj. Înscrie-te şi tu!

Se fac înscrieri pentru Campionatul Judeţean de Teqball Sălaj, campionat ce va fi organizat de ACS Onix în colaborare cu Teqball România


Printr-o colaborare cu Teqball România, Asociaţia Club Sportiv Onix isi propune organizarea Campionatului Judetean de Teqball.

Competitia va avea o desfasurare inedita, axata permanent pe criteriul valoric, cel al rezultatelor obtinute de fiecare echipa.

Astfel, in fiecare categorie valorica (Top 1, Top 2, Top 3, etc) vor fi inscrise si vor participa 5 echipe. In prima faza, alcatuirea categoriilor valorice se vor lua in considerare rezultatele individuale de la primele doua competitii oficiale din Salaj (Cupa Onix si Cupa Sportul Salajean).

Echipele din fiecare categorie se vor intalnii in 2 turnee lunare.

Acestea se vor disputa in aceeasi zi, dupa sistemul fiecare cu fiecare. La sfarsitul lunii, in baza celor doua turnee, se vor alcatui clasamentele lunii, la fiecare categorie. In baza acestor clasamente, echipele vor promova/retrograda lunar.

La sfarsitul anului, rezultatele lunare se vor centraliza si in baza lor se va intocmi clasamentul judetean final in urma careia, echipa de pe primul loc va fi desemnata campioana judeteana. Aceasta, alaturi de urmatoarele echipe din clasament va reprezenta Salajul in competitiile regionale, nationale si internationale.

Inscrieri si informatii suplimentare la telefon 0740494903 si la adresa de email: teqball_salaj@yahoo.com

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL