Connect with us

ARTE MARTIALE

APEL UMANITAR. Un multiplu campion mondial la karate are nevoie de ajutor!

Florin Mureşan este membru al lotului naţional de Karate Tradiţional şi este multiplu campion naţional, european şi mondial. Din păcate, sportivul a suferit o fractură de coloană cervicală în urma unui accident teribil


Zicala “viaţa atârnă de un fir de aţă” este atât de adevărată, încât nu apucăm să realizăm. Din păcate, veşti teribile vin din lumea sportului de pe tatami. Un multiplu campion mondial, european şi naţional la karate tradiţional a suferit un teribil accident.

Este vorba despre Florin Mureşan, cel care a suferit o fractură de  coloană cervicală (verebrele C6, C7).

Florin este membru al lotului naţional de Karate Tradţional, fiind multiplu campion naţional, european şi mondial, dar şi inspector în cadrul structurii SASS aparţinând Penitenciarului Arad.

Karateka a reprezentat cu mândrie ţara noastră în competiţiile mondiale, iar familia Karate-ului Tradiţional este alături de campionul Florin în aceste clipe grele.

“Marea familie a Karate-ului Tradiţional este alături de Florin în aceste clipe de grea încercare prin care trece. Facem un apel către cei ce ne pot ajuta în demersul nostru de a strânge banii necesari operaţiilor şi tratamentelor prin care acesta urmează să treacă în lungul proces de recuperare ce îl aşteaptă”, spun reprezentanţii Federaţiei Române de Karate Tradiţional.

Alături de Florin Mureşan este şi multiplul nostru campion mondial, european şi naţional la karate tradiţional, Călin Marincaş.

“În viaţă cu toţii trecem prin momente bune şi rele. Azi vă cer ajutor pentru un prieten bun şi sportiv excepţional! Vă rog din sufle să ajutaţi cu o donaţie, orciare ar fi ea, acest mare sportiv şi prieten al meu are nevoie urgent. Vă mulţumesc anticipat, în speranţa că mulţi vor răspunde pozitiv!”, spune Călin Marincaş.

Cei care vor şi pot să ajute, pot face o donaţie în următoarele conturi.

LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001

EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001

Titular cont: Muresan Florin Paul

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE