Connect with us

Ştiri din Sălaj

ALDE vrea să câştige Primăria Zalău cu un expert contabil, Ludovica Breban


Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Zalău


Valeriu Crişan a făcut marele anunţ şi susţine că ALDE are un candidat care vrea să facă o altfel de politică,  vrea să fie un profesionist, aşa cum e şi la job.

Ludovica Brbean s-a înscris în bătălia electorală pentru funcţia de primar al Zalăului. Aceasta este expert contabil şi vicepreşedintele CECAR Sălaj – Corpul Experţilor Contabili.

Mai mult, candidatul ALDE are o echipă tânără în spate, pe lista de consilieri, majoritatea oameni care nu au mai făcut politică şi care îşi doresc să schimbe în bine modul în care se mişcă lucrurile în oraş.

Echipa Ludovicăi Breban se bazează pe un singur raţionament – profesionalism, exact aşa cum este şi dânsa în ceea ce priveşte locul de muncă, după cum susţine Valeriu Crişan.

 “Venim în faţa zălăuanilor cu un candidat care vrea să facă o altfel de politică, care este o profesionistă. În spatele ei, pe lista de consilieri locali, atât pentru Consiliul Local Zalău cât şi pentru Consiliul Judeţean este o echipă tânără, dornică de a face lucruri cât mai bune şi profesioniste în Zalău. Ludovica Breban este o doamnă pe care o defineşte profesionalismul ”. Valeriu Crişan, preşedintele ALDE Sălaj

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj