Connect with us

Ştiri din Sălaj

Gest de mare omenie al primarului Ionel Ciunt


După ce în Zalău vor circula toate autobuzele electrice, unul din cele aflate acum în uz va fi donat Primăriei Răzeni din Republica Moldova, pentru a putea fi folosit la transportul elevilor la şcoala din centrul comunal


Primarul Zalăului, Ionel Ciunt, dă dovadă de mare omenie. O comună din Republica Moldova – Răzeni, a făcut un apel fraţilor români de peste Prut, iar municipiul Zalău şi-a aplecat urechea spre aceştia.

Cum fratele mai mare trebuie să-l ajute pe cel mai mic, aşa se va întâmpla şi în acest caz. Oraşul Zalău se va înfrăţi cu localitatea Răzeni din Republica Moldova.

De ce este special Răzeniul? Pentru că de aici se trage Ion Inculeţ, cel care la 1918 a semnat decretul de unire al Basarabiei cu România. Mai mult, comuna este condusă de un primar care la orice oră din zi sau din noapte ar fi în stare să arboreze drapelul României, nu cel al Republicii, susţinând că Basarabia e România!

Primarul Ionel Ciunt va sprijini comuna din Republica Moldova cu un autobuz pe care fraţii moldoveni îl vor folosi pentru a transporta copiii la şcoală.

“După ce în oraş vin toate autobuzele electrice, unul din cele aflate deja în uz, pe care încă îl foloseşte Transurbis va fi donat localităţii Răzeni din Republica Moldova, adică fraţilor noştri de peste Prut”, ne-a declarat Ionel Ciunt.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj